::Cara dan Syarat Untuk Tempahan::


Assalamualaikum and Hye to all yang visit here. Bagi memudahkan urusan pembelian secara online di DGA, anda dikehendaki untuk mematuhi terma dan syarat di bawah. Senang aje! ;)

::ORDER::
1. Pilih item yang menarik perhatian anda. 

2. Semak status barang tersebut. Status 'AVAILABLE' menunjukkan  item masih ada dalam stok DGA. Status 'SOLD' menunjukkan item tersebut sudah tiada di dalam stok DGA.

3. Catatkan kod item tersebut.

4. Semak harga sebelum meneruskan pembelian.


6.  Tunggu reply dari DGA. InsyaAllah kami akan reply emel anda secepat mungkin bersama JUMLAH yang perlu di bayar serta NO. AKAUN CIMB/MAYBANK.

7.  Item anda akan diposkan sebaik sahaja bayaran telah diterima.::BOOKING::
1. Di dalam form tersebut juga ada ruangan "Booking Until" di mana anda hendaklah meletakkan tarikh akhir untuk anda membuat pembayaran.

2. Adalah diingatkan bahawa booking hanya akan di terima selama 3 HARI SAHAJA!

3. Bagi yang memerlukan tempoh masa yang lebih lama dari 3 hari, anda perlu MENGHUBUNGI PAGE OWNER -->http://www.facebook.com/apple.lemonade

4. Bagi anda ingin booking item melebihi 3 hari dengan jumlah keseluruhan item melebihi RM50, anda dikehendaki membayar deposit sebanyak 50% dari jumlah keseluruhan.

5. Deposit tersebut akan dikira HANGUS sekiranya anda MEMBATALKAN ORDER.
::PEMBAYARAN::
1. Kami menerima pembayaran melalui CIMB atau MAYBANK.

2. No. akaun akan diberikan setelah kami menerima order emel dari anda.

3. Bagi yang melakukan transaksi secara online, sila pindahkan jumlah yang secukupnya. Tidak kurang dan tidak lebih.

4. Bagi yang menggunakan CASH DEPOSIT, sekiranya wang yang anda masukkan adalah berlebihan, DGA akan memulangkan BAKI tersebut bersama item anda.

5. Bagi yang menggunakan transaksi di antara bank MEPS, pihak DGA akan menunggu sehingga transaksi berjaya terlebih dahulu (biasanya dalam masa 3 hari bekerja) sebelum pos dilakukan.


Segala kerjasama anda DGA ucapkan:

 
© .